ЖИТТЯ

Крадіжка на базарі та збита дитина: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 16 травня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 16 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:14 надійшло повідомлення, що у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького протягом ночі невідомі викрали з під’їзду два зв’язаних до купи велосипеди марок Azimut Gemini та MaxxPro T200. Підозрюваних немає.

Об 11:48 жінка повідомила поліції, що вранці невідома особа викрала гаманець її на ринку у Переяславі. Згодом, з терміналу на вулиці Шкільній з викраденої картки зняли грошові кошти з рахунку заявниці у розмірі 10 тисяч гривень. У гаманці також була готівка — 2200 гривень.

О 12:57 поліції надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на вулиці Свободи горить електролічильник. На місце події направили працівників ДСНС.

О 15:47 чоловік повідомив поліції, що у Селі Стовп’яги мопедист у стані алкогольного сп’яніння збив дитину на велосипеді. Дитині швидку не викликали. Чоловіка затримали.

О 20:34 поліції надійшло повідомлення, що у селі Мазінки заявницю б’є чоловік у стані алкогольного сп’яніння. В будинку присутня дитина 3 місяців.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків) чотири у Переяславі та одну у Леляках.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Оксана Симоненко

Нагору