ЖИТТЯ

У Переяславі один чоловік вбив іншого голими руками: до цього вони випивали

Після конфлікту чоловік вбив іншого. До цього вони вживали алкоголь.

Вчора, 20 травня, о 22:43 у Переяславі в будинку на Переяславській площі, 14 виявили труп. Належить він переяславцеві Я.В. 1971 р.н. На місці події поліція встановила, що під час спільного розпивання спиртних напоїв на грунті раптово виниклих неприязних стосунків М.І. 1985 р.н. із Переяслава наніс тілесні ушкодження Я.В., які призвели до його смерті. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

На тілі загиблого виявили садини, синці на голові, можливі переломи ребер. Тіло відправили на судово-медичну експертизу. А підозрюваного у вбивстві – до ізолятора тимчасового тримання. Вилучено по чотири скляні чарки та чашки. Предметів для нанесення ушкоджень не виявлено. Вочевидь, М.І. вбив “товариша за чаркою” голими руками, при цьому на ньому самому не було жодних ушкоджень.

Відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (Умисне вбивство). Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що 17 травня в селі Циблі у річці Дніпро виявили тіло чоловіка. Видимих ознак насильницької смерті не виявили.

Нагору