Переяслав Перейти на сайт

Овочі дешевшають, а деяка “молочка” дорожчає: репортаж з недільного базару в Переяславі

Сьогодні на вулиці Шкільній у Переяславі покупців було чимало. На “Даринок” почали завозити сезонні фрукти. 

23 травня на базарі на вулиці Шкільній у Переяславі покупців чимало, між рядами пройти важко. Люди прогулювались серед торгових наметів та підбирали для себе необхідний товар. Погода сприяє торгам. Вже о 8:30 сонце почало припікати, у верхньому одязі було спекотно.

У м’ясному павільйоні покупців малувато, але вибір м’яса великий. У молочних рядах покупців стало трохи більше, порівняно з минулим тижнем. Дехто продавав сир за 95 гривень (1 кг), але можна було знайти і дешевше. А яйця можна було придбати вже за 30 гривень (десяток), ціна знизилась ще на 5 гривень.

Річковою рибою сьогодні не торгували. Продавці фруктів та овочів на “Даринку”, як завжди, збирали навколо себе найбільше покупців. Стали дешевшими деякі продукти: полуниця вже коштує 120 гривень за 1 кг, а огірки продавали всього за 20-25 гривень (1 кг), молоду картоплю можна було купити за 25-30 гривень (1 кг). З’явилися на базарі нектарини, які продавали за 120 гривень (1 кг).

Інформатор дізнався, які ціни на продукти сьогодні.

На вулиці Шкільній важко протиснутися

На “Даринку” живої риби не продавали

Продавці рятуються від сонця парасольками

М’ясний павільйон порожнф

Нагадаємо, що покупки в супермаркеті для багатьох зручніші, бо саме там ти обираєш товар самостійно без нагляду продавця. У Переяславі до таких магазинів належать найпопулярніші: “АТБ”, “Фора”, “ЕКО-маркет” і “ЛотОК”. Де купувати дешевше цього місяця, ви можете дізнатись тут.

Оксана Симоненко