ЖИТТЯ

В очікуванні літа: чим жителі Переяслава ділилися цього тижня в Instagram

Ми навіть й помітити не встигли, як на зміну весні ось-ось прийде тепле літечко. Судячи зі стрічки Instagram переяславців, у нашому місті до найтеплішої пори року вже готові.

Що цікавого публікували переяславці в Instagram, знає Інформатор.

Літо настане трішки більше ніж за тиждень. Окрім дорослих, його дуже чекають діти: купання в річках, теплі вечори, пікніки та ніякого навчання. Малеча замріяно гуляє Переяславом, думаючи про те, що літо прийде зовсім скоро.

@tkachukali

@egorkimama2018

@snezhkateliura

@vitalinafiliponenko

@maria_shevchuk_

Бузок. У ньому прекрасно все: ніжний колір, надзвичайний аромат і… він підходить як реквізит для фото. Не так важливо, що саме ви фотографуєте – себе, дітей чи взагалі свій манікюр. Головне, що бузок на фоні так і шепоче всім, що зараз надворі теплий травень.

@serdiuksvitlana

@slugotska_nails

@egorkimama2018

Спорт – це те, чим може похвалитися Переяслав. У нашому місті багато призерів чемпіонатів як України, так і Європи чи навіть світу. Зараз – кінець весни, а це той самий період, коли можна почати займатися спортом і кайфувати від цього: біг, велосипед, плавання – все це зараз таке доступне! Місцеві жителі постійно показують нам приклад, коли публікують подібні фото в соцмережі.

@chik0til0_x53

@sweetanuha

Нагадуємо, що цього четверга відзначали День вишиванки. Переяславці опублікували багато святкових фото у соцмережах.

Юлія Кравченко

Нагору