Переяслав Перейти на сайт

Знайшли мертвого чоловіка, автомобілем їздять у парку: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 24 травня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 24 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 17:19 поліції залишила заяву жителька Переяслава й попросила встановити місце перебування її доньки. Донька, зі слів заявниці, виїхала з міста Чернігів. Коли мати говорила з нею востаннє, та повідомила, що прибула до Києва на станцію метро “Лісова”. Ще через пів години на дзвінок уже  відповідав незнайомий чоловік і сказав, що донька заявниці гуляє з ним по Києву й скоро повернеться додому. Більше на зв’язок дівчина не виходила.

О 20:20 повідомили, що в Переяславі невідомі їздять у зоні зелених насаджень. Було це в центрі міста – водії заїхали в парк автомобілем. Заявники просили наряд поліції.

О 21:04 староста села Хоцьки Циблівської ТГ повідомила поліції, що виявили тіло 76-річного місцевого жителя. Ознак насильницької смерті немає. Він вів бродячий спосіб життя.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Гланишів Переяславської ТГ, Пологи-Вергуни Ташанської ТГ та в Переяславі.

Нагадаємо, що 24 травня близько першої години ночі у селі Гланишів Переяславської ТГ трапилося вбивство. Співмешканці розпивали алкогольні напої, посварилися. Жінка вбила чоловіка ножем.

Юлія Кравченко