ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футболу: “Дніпро” все ще лідирує

У суботу, 29 травня відбувся четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Трійка лідерів турнірної таблиці змінилася.

Переяславські “Солонці” прийняли лідерів чемпіонату дівичківську команду “Дніпро”. Вони грали сьогодні, о 16:00 на стадіоні ім. В. Лобановського. Гра закінчилася з рахунком 1:1. Таким чином, «Дніпро» все ще очолює турнірну таблицю із 10 очками. В “Солонців” – 4 очки. Про це повідомляє Інформатор.

О 16:00 проходили й три інші матчі. Віцечемпіон минулого року «Семенівка» прийняв «Переяслав-БРСМ». У них також нічия, але рахунок – 3:3. Для «Переяслав-БРСМ» це всього лише переше очко в турнірній таблиці. В свою чергу «Семенівка» тепер має 8 очок, втім на турнірній таблиці команда поступається Дем’янцям.
Протистояння Дем’янець (Переяславська ТГ) та Вовчкова (Переяславська ТГ) закінчилося поразкою других із рахунком 2:1. Дем’янці, здобувши вже 9 очок, підіймаються на другу сходинку турнірної таблиці.
Найбільш “розгромний” у плані кількості голів матч відбувся між переяславським “Матадором” та командою із Лецьок (Циблівська ТГ). “Матадор” планує боротися за чемпіонство, тому не дивно, що команда перемогла з рахунком 5:1.

Нагадаємо, що в минулому турі “Дніпро” впевнено переміг “Матадор” 5:2. Таким чином закріпився на першому місці.

Юлія Кравченко

Нагору