ЖИТТЯ

У Переяславі на перехресті сталася ДТП: двох людей відвезли до лікарні

У Переяславі сталася ДТП. Зіткнулись два автомобілі. 

3 червня о 9:21 до оперативно-диспетчерської служби надійшло телефонне повідомлення про те, що на трасі Київ-Дніпро біля світлофора в Переяславі сталася ДТП. Рятувальники прибули на місце о 9:28 та встановили, що сталося зіткнення вантажного автомобіля та легкового Ford Focus. Про це Інформатору повідомив провідний інспектор РС ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

За попередніми даними від поліції, водійка автомобіля Ford Focus киянка З.Л. 1962 р.н. рухалась вулицею Героїв Дніпра в напрямку автовокзалу. При переїзді перехрестя через головну дорогу не врахувала обстановку та не надала перевагу в русі автомобілю Renault Master під керуванням киянина Б.О. 1985 р.н., який рухався в напрямку Черкас. Таким чином Ford Focus зіткнувся з Renault.

Внаслідок ДТП водійка автомобіля Ford Focus отримала забій грудної клітки. У пасажира Ford Focus киянина З.В. 1953 р.н. – закрита травма грудної клітки. Обох постраждалих доставили до Бориспільської лікарні. Водій Renault Master не постраждав.

Зіткнулись вантажний автомобіль Renault Master та легковий Ford Focus

Нагадаємо, що протягом доби 2 червня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, ви можете прочитати тут. 

Оксана Симоненко

Фото надав Денис Порохня

Нагору