ЖИТТЯ

П’яний водій мало не збив чоловіка з візочком, насильство над бабусею триває: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 16 червня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 16 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:16 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на вулиці Балаяна онук Д.В. 1993 р.н. ображає бабусю. За словами заявниці, його матері, кривдник зірвав кран, украв драбину та перебуває у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння, психічно нестійкий. Чоловік і раніше притягувався до адміністративної відповідальності. Зараз відкрите кримінальне провадження за статтею 126 Кримінального кодексу України (побої та мордування). Його не затримали. Раніше ми вже повідомляли про те, що він вчинював насильство над бабусею.

О 15:48 надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на вулиці Губаря автомобіль Opel в’їхав в паркан. Заявник йшов вулицею з візочком, де його ледь не збила ця автівка. За його словами, водій був у стані алкогольного сп’яніння, після скоєного залишив авто та пішов з місця події у напрямку вулиці Новоселицька. Поліціянти встановили особу, яка скоїла ДТП, та склали адміністративний протокол.

О 20:17 надійшло повідомлення, що у селі Єрківці Дівичківської ТГ на вулиці Миру, зі слів жінки, її чоловік поводиться агресивно та кидається на неї з ножем. Більше інформації не надала та кинула слухавку. На місці події поліцейські отримали заяву та пояснення від жінки, проводиться перевірка.

Нагадаємо, що в квітні поліція зафіксувала порушення карантинних вимог в “Адреналіні”. Однак суд закрив адміністративне провадження.

Оксана Симоненко

Нагору