Сезон полуниць закінчується, ціна на них зараз приваблива як ніколи. Тому не втрачайте нагоди приготувати з цих ягід смачну та солодку страву.
Детальніше про приготування цієї легкої страви розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 200 г кисломолочного сиру
- 2 ст. л цукру
- 2 ст. л борошна
- 5-6 полуниць
Приготування:
- Сир змішайте з яйцем, цукром та борошном, добре перетріть до однорідності.
- Полуниці поріжте пластинками.
- Візьміть 1 ложку маси, загорніть в неї пластинку полуниці та заліпіть сирник.
- Смажте сирники на гарячій сковорідці з обох боків до золотистого кольору.
Оксана Симоненко