ЖИТТЯ

У Переяславі посеред дороги провалилася машина-асенізатор: відео з місця події

У Переяславі машина-асенізатор їхала на виклик і частково провалилася під землю. Причини поки що невідомі.

Сьогодні, 25 червня, близько 11-ї ранку на вулиці Київська у Переяславі (за магазином “Теремок”) посеред дороги провалилася машина-асенізатор ВУКГ. Жителька Переяслава викликала асенізаторів, бо помітила порожнистий отвір на краю дороги. Вирішила, що через це можуть виникнути проблеми з каналізацією. Коли машина приїхала на місце, одне з її задніх коліс просто провалилося під землю. На місці подій був Інформатор, бачив, як витягували машину.

Ця дірка викликала підозри в жительки Переяслава

Працівники ВУКГ викликали підмогу для евакуації машини – приїхав навантажувач JCB. Витягнути машину з першого разу не вдавалося. Чого там, не вдалося навіть з другого! “А в бочці гівно є?”, – запитав водій евакуатора. “Є”, – відповіли працівники ВУКГ. Довелося класти дерев’яні дошки на дорогу, щоб під неї не провалився сам евакуатор. Коли нарешті машину витягли, вона поїхала своїм ходом, тобто не була пошкодженою.

Якщо раптом ви не бачите це відео на нашому сайті, переходьте за посиланням у Facebook.

Чому машина провалилася, поки невідомо. Комунальники зазначають, що це, скоріш за все, не пов’язано з каналізацією: в новоутвореній ямі посеред дороги була вода, але точно не каналізаційна. Це можна було зрозуміти навіть за запахом. Ймовірно то були стічні води.

Евакуація машини-асенізатора

Нагадуємо, сьогодні поблизу магазину “Батура” мікроавтобус в’їхав у легковик. На місці події сформувався невеликий затор.

Юлія Кравченко

Нагору