ЖИТТЯ

Хто такі гетеросексуали: ми запитали у жителів Переяслава

Останнім часом у Facebook переяславці активно обговорюють серця, символи геїв, святого Валентина. Виявляється, наші містяни дуже толерантні! Саме тому ми й вирішили поговорити з ними про питання сексуальної ідентичності. Ми дізналися, чи знають переяславці, хто такі гетеросексуали.

28 червня Інформатор опублікував інтерв’ю з головним архітектором Переяслава Петром Пурденком. Обговорити вдалося багато важливих тем, але жителів міста більше всього зацікавила одна фраза Петра Пурденка: “Чому між двома православними храмами встановили символ геям? Символ серця ж пішов від святого Валентина, який дозволяв одностатеві шлюби“. Виявилося, що у Переяславі живе багато толерантних до ЛГБТК+ спільноти людей. Втім, чи розрізнюють вони гетеросексуалів, гомосексуалів, бісексуалів та інші типи ідентичності? Ми запитали напряму.

Гетеросексуальність – спосіб сексуальної поведінки та форма психосексуальної орієнтації, спрямованих на осіб протилежної статі. Гетеросексуальна орієнтація властива більшості населення земної кулі.

Раніше ми цікавилися в містян про їхні плани на літо. Що вони розповідали, дізнайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Відео: Юрій Товкайло

Нагору