ЖИТТЯ

Завтра зранку дві команди з Переяслава поборються за друге місце: анонс туру чемпіонату з футболу

Завтра завершується перше коло чемпіонату Переяславщини з футболу. Хто посяде друге місце?

У суботу, 3 липня, відбудеться дев’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі переяславський “Матадор” прийме на стадіоні університету “Переяслав-БРСМ”. Розпочнеться гра о 10:00. Цікава вона тим, що у обох команд по 13 очок, і це, по суті, бій за друге місце. Бо дівичківський “Дніпро”, який також має 13 очок, у цьому турі суперника немає. Про це повідомляє Інформатор.

Три інші матчі туру розпочнуться о 17:00. Лідер Семенівка (Студениківська ТГ) поїде в гості до Цибель. Попри будь-який результат, Семенівка залишиться на першому місці, адже має відрив від найближчого переслідувача в 4 очки. Цікавого протистояння можна очікувати на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі, де “Солонці” приймуть Вовчків (Переяславська ТГ). У суперників 10 та 9 очок відповідно, вони розмістилися в середині турнірної таблиці. А Дем’янці (Переяславська ТГ), які наразі випереджають тільки двох аутсайдерів, поїдуть в гості до Лецьок (Циблівська ТГ), які досі не мають жодного залікового пункту.

Цим туром закінчиться перше коло чемпіонату. Однак у перерві в суботу, 10 липня, деякі команди зіграють перенесені матчі. Дем’янці приймуть “Дніпро”, а у Вовчкові місцева команда дограє 22 хвилини із “Матадором” (матч 26 червня зупинили через негоду).

Нагадаємо, що триває чемпіонат Європи з футболу. Збірна України сенсаційно пройшла до чвертьфіналу.

Віталій Усик

Нагору