Спробуйте один з незвичайних способів приготувати молоді овочі. Запечіть їх у великій кількості морської солі – вони вийдуть м’якими та смачними. І, до речі, зовсім не пересоленими.
Як приготувати таким способом молоду картопельку, розповість Інформатор.
Продукти:
- 500 г молодої картоплі
- 550-600 г морської солі
- зелень за смаком
Спосіб приготування:
- Намагайтеся вибирати картоплю приблизно однакового розміру. Промийте її, а потім підсушіть. Чистити картоплю не треба.
- Половину солі розподіліть рівним шаром по дну чавунної сковороди або форми для запікання.
- Зверху викладіть картоплю, засипте сіллю, що залишилася і розрівняйте.
- Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 35-45 хвилин. Чим дрібніша картопля, тим швидше вона буде готова.
- При подачі можна додати нашинковану зелень.