Зараз саме сезон кабачків. Вже не знаєте, куди подіти ці овочі? Під шаром розплавленого сиру вони стануть прекрасним гарніром або основною стравою.
Як смачно запекти кабачки з іншими продуктами, розповість Інформатор.
Продукти:
- 450 г кабачків
- 400-450 г помідорів чері
- 2 зубчики часнику
- 1-2 ст.л. олії
- 100 г сиру
- сіль та чорний перець за смаком
- кріп та/або інша зелень за смаком
Спосіб приготування:
- Наріжте кабачки шматочками. Помідори розріжте навпіл. Подрібніть часник.
- Викладіть овочі у форму для запікання. Перемішайте з маслом, сіллю та перцем. Посипте тертим сиром.
- Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 35 хвилин. При подачі посипте нашинкованою зеленню.