ЖИТТЯ

ДТП і домашнє насильство: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 13 липня переяславські поліцейські мали 33 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 13 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 15:54 до поліції надійшло повідомлення про те, що в Переяславі на вулиці Михайла Грушевського сталася ДТП з двома автівками. Зіткнулися Lanos та Mitsubishi. До адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) притягнули громадянку К.В. 1987 р.н. (якою автівкою вона кермувала, не повідомляється).

О 17:01 жінка 1953 р.н. розповіла поліції про випадок домашнього насильства в Переяславі на вулиці Святого Єфрема. Донька зателефонувала та сказала, щоб вона забирала онуку, бо донька її вб’є. Заявниця зазначає, що мати постійно знущається над дитиною, а соціальні служби не реагують на звернення. Працівники поліції відібрали заяву, зараз триває перевірка щодо цього звернення.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Переяславі та в селах Улянівка (Ташанська ТГ), Леляки (Студениківська ТГ), Шевченкове (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 12 липня у Переяславі авто збило пішоходку. Постраждала отримала тілесні ушкодження.

Юлія Кравченко

Нагору