Розпочався сезон ягід, тому не втрачайте ні хвилини, а починайте куховарити. Десерт з вівсяної каші, пломбіру та ягід може стати для вас смачним та корисним сніданком.
Детальніше про приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 150 мл вівсяної каші, звареної на молоці з цукром (рідкої)
- 100 мл пломбіру
- 1 склянка малини
- сік половини лайма
Приготування:
- Охолодіть кашу, змішайте з підталим пломбіром і збийте блендером.
- Малину розімніть виделкою. Залиште декілька ягід для прикраси.
- Малину змішайте із соком лайма.
- На дно креманки викладіть ягідне пюре, зверху – збиту з пломбіром кашу.
- Прикрасьте ягодами і поставте на 20 хвилин у морозильник.