Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

“Матадор” женеться за Семенівкою, лідери підсилилися: як стартує друге коло чемпіонату Переяславщини з футболу

Завтра розпочинається друге коло чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі “Переяслав-БРСМ” зустрінеться із “Матадором”.

Десятим туром розпочнеться друге коло чемпіонату Переяславщини з футболу. Завтра, 17 липня, відбудуться ті ж матчі, що й в дев’ятому турі, тільки команди, які тоді грали на виїзді, тепер приймуть своїх суперників на власних полях. У перерві між колами дівичківський “Дніпро” та Дем’янці зіграли перенесений матч, дем’янчани перемогли 2:1. А також всі команди мали нагоду оновити свої заявки. За словами голови районної федерації футболу Владислава Столяренка, лідери суттєво підсилилися легіонерами, можливо, декому навіть важко буде дотримуватися ліміту – не менше 5 футболістів з Переяславщини у складі однієї команди на полі. Про це повідомляє Інформатор.

О 10:00 на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі відбудеться центральний матч туру: “Переяслав-БРСМ” – “Матадор” (Переяслав). Господарі спробують реваншуватися за поразку двотижневої давнини (2:4), “Матадору” ж не можна програвати, якщо він планує нав’язати боротьбу Семенівці (Студениківська ТГ) у чемпіонській гонці.

Бо в тому, що Семенівка в цьому турі здобуде перемогу, сумнівів практично немає: вдома лідер першості прийме Циблі (Циблівська ТГ), які мають в активі лише три очки. Залишаться серед найкращих і дем’янчани, які приймуть головних аутсайдерів Лецьки (Циблівська ТГ). Переяславські “Солонці” після важкої домашньої поразки від Вовчкова (Переяславська ТГ) з рахунком 0:3 спробують в гостях зачепитися за очки. Всі ці три матчі розпочнуться о 17:00.

Нагадаємо, що днями ми запитували у переяславських школярів, чим вони займаються на канікулах. Відео дивіться за посиланням.

Віталій Усик

Нагору