ЖИТТЯ

“Переяслав-БРСМ” взяв реванш у “Матадора”, Семенівка пішла у відрив: огляд футбольного туру

Розпочалося друге коло чемпіонату Переяславщини з футболу. В центральному матчі “Переяслав-БРСМ” виграв у “Матадора”.

Сьогодні, 17 липня, відбувся десятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі на стадіоні ім. В. Лобановського “Переяслав-БРСМ” приймав переяславський “Матадор”. Попри те, що гра розпочалася о десятій ранку, вже було дуже спекотно – близько 30 градусів. Тож футболісти здавалися дещо в’ялими. За рівної гри у першому таймі успішнішими все-таки були господарі, які спромоглися відкрити рахунок. А в другому таймі забили ще двічі. Тож 3:0 і “Переяслав-БРСМ” зумів реваншуватися за поразку 2:4 в першому колі. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Такий результат суттєво похитнув шанси “Матадора” на чемпіонство. Адже лідер Семенівка (Студениківська ТГ) свій матч виграла – 14:0 над Циблями (Циблівська ТГ). Інші дві гри завершилися так: Вовчків (Переяславська ТГ) – “Солонці” (Переяслав) 2:0, Дем’янці (Переяславська ТГ) – Лецьки (Циблівська ТГ) 7:1. Лідери наразі розмістилися так: Семенівка – 23 очки, Дем’янці – 18, “Переяслав-БРСМ” та “Матадор” – по 16.

Нижче – фоторепортаж із матчу “Переяслав-БРСМ” – “Матадор”.

Нагадаємо, що днями ми запитували у переяславських школярів, чим вони займаються на канікулах. Відео дивіться за посиланням.

Віталій Усик

 

Нагору