ЖИТТЯ

Заявники інколи “трохи перебільшують”: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 16 липня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 16 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень, однак деякі з них були безпідставними (таке трапляється чи не щодоби). Сьогодні Інформатор розповідає саме про такі виклики.

О 9:34 поліції надійшло повідомлення про ДТП на трасі поблизу села Семенівка (Студениківська ТГ). Зі слів заявника, на дорозі в напрямку Києва в кюветі лежала вантажівка. Просив перевірити, чи все гаразд. На місці події працівники поліції виявили, що вантажівка не перевернута, а просто з’їхала з дороги. Той, хто телефонував відмовився від заяви.

О 13:32 надійшло повідомлення, що в селі Хоцьки (Циблівська ТГ) на вулиці Чапаєва авто в’їхало в огорожу. Заявник П.В. 1958 р.н. зазначив, що водій втік із місця події, поїхав до виїзду з села, але біля огорожі залишилися уламки автівки. Пізніше виявилося, що винуватець не тікав з місця події, а питання пошкодженої огорожі учаснику ДТП та власнику вдалося вирішити між собою. Від написання заяви відмовилися.

О 0:23 вже 17 липня поліції повідомили, що в Переяславі біля магазину “Сезон” лежить чоловік із явними тілесними ушкодженнями. Йому викликала швидку людина, яка вже пішла з місця події. Приїхавши на виклик, поліцейські виявили, що чоловік, який нібито мав тілесні ушкодження, справді перебував біля магазину, але повідомив, що медичної допомоги та допомоги поліції не потребує. Тілесних ушкоджень не виявлено.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Ташань (Ташанська ТГ) та Веселе (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, 15 липня на Переяславщині на одному з підприємств стався нещасний випадок. Чоловік впав у елеваторну яму й загинув на місці.

Юлія Кравченко

Нагору