ЖИТТЯ

Граната за пазухою та бійка між братами: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 18 липня переяславські поліцейські мали 33 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 18 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:46 поліції надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на вулиці Шкільній сидить невідомий чоловік із гранатою за пазухою. Правоохоронці прибули на місце події та вилучили предмет, схожий на гранату РГД-5 з підривачем “УЗРГМ-2”. Громадянин С.С. 1975 р.н. підозрюється у зберіганні цього боєприпасу, з його ж слів, він був учасником АТО.

Вилучену гранату направили до Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

О 19:37 повідомили, що у Студениках (Студениківська ТГ) на вулиці Корзуна між собою б’ються брати Б.Д. та Б.О. Швидка допомога їм не була потрібна. В учасників події взяли пояснення та заяву. Надалі буде розбиратись поліцейський офіцер громади.

Також за добу поліція зареєструвала сім смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): чотири в Переяславі та в селах Гайшин (Переяславська ТГ), Мазінки (Переяславська ТГ), Циблі (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 18 липня у Переяславі загорівся гараж. Деталі читайте тут. 

Оксана Симоненко

Нагору