ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте запіканку з кабачків, фаршу й сиру

М’ясо в цій страві відмінно поєднується з овочами. А додавання кисломолочного й твердого сиру і молочно-яєчної заливки робить його приголомшливо смачним.

Як приготувати запіканку з кабачків, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 150 г м’ясного фаршу
  • 1 кабачок
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 курячі яйця
  • 400 мл молока
  • 1 ст. л рослинної олії
  • 80 г кисломолочного сиру
  • 100 г твердого сиру
  • сіль та перець за смаком

Спосіб приготування:

  1. Фарш обсмажуйте 10-15 хвилин. Посоліть, поперчіть і остудіть.
  2. Кабачок наріжте тонкими круглими скибочками. Часник подрібніть. Яйця збийте з молоком і сіллю.
  3. Форму для запікання змастіть маслом і вилийте в неї третину яєчно-молочної суміші. Поверх викладіть половину кабачків.
  4. На кабачки викладіть фарш, подрібнений часник і кисломолочний сир, а поверх них – ще один шар кабачків.
  5. Додайте заливку, яка залишилася, й посипте натертим твердим сиром.
  6. Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагору