ЖИТТЯ

У Переяславі та шести селах можуть відключити світло: де та коли

Світла завтра може не бути в Переяславі та шести селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з реконструкцією та технічним обслуговуванням.

У вівторок, 27 липня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Гланишеві, Гайшині, Вовчкові, Греблі, Дем’янцях та Козлові у зв’язку з реконструкцією та технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Святилівській, Борисоглібській, Громова, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, Борисівському полі, Можайській, Металургів, Заповітній, Наливайка, Тітовського, Привітній, Ранковій, Криворізькій, Миколи Костомарова, Свободи, Героїв Дніпра, Волошкова, Михайла Леонтовича, адмірала Нахімова, Весняній, Літній, Житній, Вечірній, Володимира Мономаха, Володимира Глібовича, Михайла Грушевського, Кожум’яки, Пєсклова, Гончара, Богдана Хмельницького.
  • у Гланишеві (Переяславська ТГ) – на вулицях Жовтневій, Садовій, Береговій, Урицького, Трубізькій, Чапаєва, Леніна, Набережній, Молодіжній, Першотравневій, Шевченка, Польовій, Береговій, Будівельній, Перемоги, Набережній, Леніна, Весняній, провулку Хлібному.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Сонячній, Луговій, Польовій, Святковій, Мічуріна, Космонавтів, Набережній, Покровській, Стаднійчука, Садовій, Переяслівській, Польовій, Шевченка, Гайовій, Завірській, Миру, Космонавтів, Вишневій.
  • у Вовчкові (Переяславська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Лесі Українки, Садовій, Польовій, Героїв Небесної Сотні, Миру, Тепличній, Шевченка.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Миру, Новій.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Партизанській, Кучеренка, Озерній, Шкільній, Центральній, Молодіжній, провулках Кучеренка, Володі Ганзі.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Піщаній.

Нагадаємо, що 25 липня на Переяславщині в господарському приміщенні повісився чоловік. Детальніше про трагедію дізнавайтесь тут.

Оксана Симоненко

Нагору