ЖИТТЯ

Бійка в магазині закінчилась мирно: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 26 липня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 26 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 15:37 до поліції надійшло повідомлення, що у Лецьках Циблівської ТГ на вулиці Центральній працівники поліції побили громадянина І.М. 1956 р.н. За словами заявниці, до будинку прийшли 5-7 осіб в цивільному одязі, представились працівниками поліції та побили свекра. Працівники поліції на місці події встановили, що інформація недостовірна, повідомили Інформатору, що це все вигадки психічно-хворої людини.

О 10:23 поліції повідомили, що у Світанку Циблівської ТГ на вулиці Лесі Українки заявницю К.Л. 1974 р.н. вдарила відома особа, продавчиня магазину “Македон”. Зброї у неї не було, нічого не забрала, потрібна швидка. Медики встановили діагноз – закрита черепно-мозкова травма. Коли поліцейські прибули на місце події, заявниця повідомила, що конфлікт було вичерпано мирним шляхом. Претензій вона не мала, від написання пояснень та заяви відмовилась.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 21 липня Переяславщині жінка озброєна ножем і сапою погрожувала людям. Детальніше про це дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору