Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте пекінський десерт – смажений кавун

Summer bbq concept, grilled watermelon with berries, mint, lime and honey, light blue background copy space above

Смажений кавун? Так, цей десерт досить популярний у східній кухні. Спробуйте приготувати цю просту і цікаву страву, головне – залишити позаду упередження щодо того, що кавун можна їсти тільки в сирому вигляді.

Рецепт смаженого кавуна розповість Інформатор.

Продукти:

Спосіб приготування:

  1. Вимийте і розріжте кавун на кола, які потім наріжте на кілька секторів, щоб вийшли трикутники.
  2. З кожного трикутника зніміть шкірку і видаліть насіння.
  3. Крохмаль розведіть невеликою кількістю води і додайте до злегка збитих білків.
  4. Обваляйте кавун в борошні.
  5. Занурьте в білково-крохмальну суміш і обсмажте на добре розігрітій пательні з маслом.
  6. Смажити потрібно недовго, скоринка повинна схопитися і залишитися хрусткою. Подавайте, посипавши цукровою пудрою.

Юлія Кравченко