ЖИТТЯ

Світла може не бути в шести селах Переяславщини: з якої причини та де саме

Світла завтра може не бути в шести селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним переоснащенням, плановим капітальним ремонтом і техобслуговуванням.

У середу, 11 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславському, Великій Каратулі, Виповзках, Вінинцях і Лецьках у зв’язку з технічним переоснащенням, плановим капітальним ремонтом і технічним облуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) – на вулицях Сахна, Кільцевій, Горького, Квітковій, Шкільній, Кооперативній, Перемоги, Середній, Шевченка, Набережній, Жовтневої Революції, Володько, Садовій, Польовій, Переяславській та Гагаріна.
  • у Виповзках (Ташанська ТГ) – на вулиці Свято-Троїцькій.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулицях Поліській, Дружби, Серпневій, Вересневій, Заводській, Центральній, Ранковій, Вишневій, Привокзальній, Прорізній, Переяславській, Польовій, Молодіжній, Гагаріна та Бориса.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  •  у Чирському (Переяславська ТГ) – на вулицях Київській, Набережній та Підгірній.
  • у Вінинцях (Циблівська ТГ) – на вулицях Колгоспній, Комунарській, Загребельній, Молодіжній та Вербовій.
  • у Лецьках (Циблівська ТГ) – на вулицях Леніна, Мостового й Молодіжній.

Нагадуємо, нещодавно ми дізналися що думають про вакцинацію проти COVID-19 переяславці. Відеоопитування – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору