Влітку свіжі помідори найчастіше додають до салатів. Але існує багато інших смачних рецептів приготування цього овочу.
Детальніше про приготування помідорних оладок розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 500 г помідорів
- 5 гілочок петрушки
- 5 гілочок кропу
- 1 куряче яйце
- 250 г борошна
- 6 г соди
- 25 г цукру
- 5 г солі
Приготування:
- Помідори очистіть від шкірки та подрібніть у однорідну масу.
- Додайте до неї яйце, сіль, чорний мелений перець, подрібнену петрушку та кріп, а також окремо змішане із цукром борошно.
- Все це перемішайте.
- Потім присипте тісто дрібкою соди, перемішайте та залиште на 15 хвилин.
- Обсмажуйте оладки на розжареній пательні по дві хвилини з кожного боку.