Кус-кус – це висококалорійна крупа, яка прекрасно поєднується з рибою, морепродуктами, овочами та м’ясом. Ця крупа позитивним чином впливає життєвий тонус і зміцнює імунітет.
Інформатор розповість детальніше про приготування кус-кусу з овочами.
Інгредієнти:
- 100 г кус-кусу
- 0,5 л води
- 50 мл соєвого соусу
- 5 г солі
- 1 ріпчаста цибулина
- 1 морквина
Приготування:
- Насипте кус-кус в термостійку миску. Трохи посоліть і перемішайте. Залийте однією склянкою окропу.
- Накрийте кус-кус кришкою і залиште набухати на 10-15 хвилин.
- Цибулю почистіть, помийте і поріжте кубиками. Обсмажте її на олії до напівпрозорого стану.
- Почистіть, помийте моркву і натріть на середній тертці. Додайте моркву до цибулі і обсмажуйте п’ять хвилин.
- Потім поперчіть, влийте в сковороду соєвий соус. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності.
- У готові овочі додайте кус-кус і перемішайте.
- Гарнір готовий. Подавати його можна з м’ясом або рибою.