ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте кус-кус з овочами

Кус-кус – це висококалорійна крупа, яка прекрасно поєднується з рибою, морепродуктами, овочами та м’ясом. Ця крупа позитивним чином впливає життєвий тонус і зміцнює імунітет.

Інформатор розповість детальніше про приготування кус-кусу з овочами.

Інгредієнти:

  • 100 г кус-кусу
  • 0,5 л води
  • 50 мл соєвого соусу
  • 5 г солі
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 1 морквина

Приготування:

  1. Насипте кус-кус в термостійку миску. Трохи посоліть і перемішайте. Залийте однією склянкою окропу.
  2. Накрийте кус-кус кришкою і залиште набухати на 10-15 хвилин.
  3. Цибулю почистіть, помийте і поріжте кубиками. Обсмажте її на олії до напівпрозорого стану.
  4. Почистіть, помийте моркву і натріть на середній тертці. Додайте моркву до цибулі і обсмажуйте п’ять хвилин.
  5. Потім поперчіть, влийте в сковороду соєвий соус. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності.
  6. У готові овочі додайте кус-кус і перемішайте.
  7. Гарнір готовий. Подавати його можна з м’ясом або рибою.

Нагору