ЖИТТЯ

Крадій втік у кукурудзу та побиття сімейної пари: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 41 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

14 і 15 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 41 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:25. Переяслав, вулиця Петропавлівська. К.Я. 1978 р.н. повідомив поліції, що вчора о 15:00 відомий 26-річний О.Т. вдарив його дружину К.Т., після цього побив заявника та забрав зі столу телефони Nokia та Sigma. Швидка не потрібна. Також цей чоловік побив ще одного громадянина – І.І. Від учасників події відібрано заяви та пояснення. Наразі проводяться пошуки О.Т.

13:44. Село Козлів (Студениківська ТГ), вулиця Піщана. Лікарка повідомила, що хлопця М.Д. 2015 р.н. збило авто. Він отримав травму органів черевної порожнини. Його госпіталізували до бориспільської лікарні. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що лікарі швидкої звернулися з метою інформування і при огляді дитини тілесних ушкоджень не було. Батьки дитини претензій не мають. Від написання заяв та пояснень відмовились.

15 серпня, 22:14. Переяслав, вулиця Прорізна. Т.І. повідомила поліції, що невідомий чоловік проник у будинок через вікно. Він викрав гаманець з грошима та мобільний телефон Samsung. Крадія помітила мама заявниці, коли поверталась в будинок. Чоловік перескочив через паркан та сховався в кукурудзі. Його прикмет надати не змогла. На місці події працівники поліції склали протокол огляду місця події, відібрали заяву та опитали заявницю.

Також 14 та 15 серпня поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі, Ковалині Дівичківської ТГ та Гланишеві Переяславської ТГ.

Нагадаємо, що 12 серпня на Переяславщині сталося дві пожежі. Детальніше про ці події ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору