У розпалі сезон кавунів, їх можна їсти ложкою, нарізати або зробити фреш. Таким напоєм можна добре вгамувати спрагу в спекотні дні.
Детальніше про кавуновий фреш розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 1 кавун
- 2 склянки апельсинового соку
- 1 цедра лимону
- лимонний сік або лимонна кислота
Приготування:
- Вимийте кавун під проточною водою.
- Зріжте з кавуна верхню частину (там, де хвостик) – приблизно 5-6 см завтовшки.
- Потім м’якоть подрібніть у кавуні блендером, але можна і ложкою. Приберіть кісточки.
- Додайте в кавун цедру, апельсиновий сік і поставте у холодильник на 30 хвилин.
- Ополоником налийте рідину разом із м’якоттю і долийте газовану воду.