Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте кавуновий фреш

У розпалі сезон кавунів, їх можна їсти ложкою, нарізати або зробити фреш. Таким напоєм можна добре вгамувати спрагу в спекотні дні. 

Детальніше про кавуновий фреш розповість Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Вимийте кавун під проточною водою.
  2. Зріжте з кавуна верхню частину (там, де хвостик) – приблизно 5-6 см завтовшки.
  3. Потім м’якоть подрібніть у кавуні блендером, але можна і ложкою. Приберіть кісточки.
  4. Додайте в кавун цедру, апельсиновий сік і поставте у холодильник на 30 хвилин.
  5. Ополоником налийте рідину разом із м’якоттю і долийте газовану воду.