ЖИТТЯ

Шахраї в Instagram та насильне утримання дитини: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 16 серпня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 16 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:12. Село Ковалин (Дівичківська ТГ), вулиця Солов’їна. Р.М. 1989 р.н. повідомила поліції, що невідомі особи зламали її сторінку в Instagram та від імені заявниці просили позичити кошти, просить проконсультувати її. Під час телефонної розмови пояснила, що фінансово не постраждала, їй надали консультацію з приводу подальших дій. У переяславському відділі немає спеціалістів із кібербезпеки.

21:04. Село Пристроми (Студениківська ТГ), вулиця Черняхівського. І.Т. повідомила, що прийшов колишній співмешканець О.Д. Заманив 8-річну дитину заявниці цукерками та повів до будинку товариша. Додала, що чоловіки розпивають алкогольні напої та не відпускають дитину, заявницю до будинку не впускають. Прибувши на місце події поліція встановила, що конфлікт було вичерпано мирним шляхом. Дитину повернули матері, заявниця від написання заяви та пояснень відмовилась.

22:32. Село Сомкова Долина (Студениківсьака ТГ), вулиця Шевченка. З.Ю. 1982 р.н. повідомила, що протягом тижня невідомі проникли в будинок та гараж через вікно. В гаражі викрали компресор, бензопилу. На місці події поліція допитала свідків та відібрала заяви.

Також 16 серпня поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Леляках Студениківської ТГ та Гланишеві Переяславської ТГ.

Нагадаємо, що вчора також чоловік покінчив життя самогубством. Він повісився у власному будинку, коли дізнався, що хворий на рак.

Оксана Симоненко

Нагору