ЖИТТЯ

Крадіжка курей та шиферу, знайдені наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 17 серпня переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 17 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:40. Переяслав, вулиця Космонавтів. Г.А. повідомив, що спрацювала сигналізація в будинку, бо туди проник невідомий чоловік. Є встановлений відеонагляд, але прикмети надати не міг. Заявник у цей час прямував на місце події, просив слідчо-оперативну групу. Згодом написав заяву, в якій попросить не розглядати телефонне повідомлення.

10:52. Село Гайшин (Переяславська ТГ), вулиця Покровська. Л.І. повідомила, що в З.Р. 1976 р.н. після втрати свідомості почалися галюцинації. Сказала, що швидка відмовляється їхати на виклик без наряду. У підсумку приїхали поліція та швидка. Лікарі надали постраждалому першу медичну допомогу, він прийшов до тями.

13:07. Село Ковалин (Дівичківська ТГ), вулиця Центральна. С.П. повідомив поліції, що з господарчої будівлі невідома особа викрала 30 листів восьмихвильового шиферу. Під час перевірки встановили, що до крадіжки причетний К.О. 1963 р.н. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 ККУ (Крадіжка). Це карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

20:53. Переяслав, вулиця Андрушівська. Л.Ю. повідомив, що протягом дня невідомі проникли до сараю та викрали чотирьох курей. На дорозі є сліди від авто. Наразі проводять слідчі дії.

0:30. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Біля річки Альта у громадянина Г.М. 1981 р.н. під час поверхневого огляду виявили згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на канабіс (вага близько 5 г). Зберігав її для власних потреб без мети збуту. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також 17 серпня поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Дем’янцях Переяславської ТГ.

Нагадаємо, що 16 серпня у Чирському горіла суха трава. Що саме знищив вогонь, читайте тут. 

Оксана Симоненко

Нагору