Пончики з яблуками можна приготувати дуже легко і швидко. Подавати до столу варто теплими.
Детальніше про приготування пончиків розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 4 яблука
- пів склянки молока
- пів склянки кефіру
- 50 г живих дріжджів
- 150 г цукру
- 1 куряче яйце
- 400 г борошна
- соняшникова олія
Приготування:
- Молоко і кефір змішайте та підігрійте до кімнатної температури.
- Вмішайте в молочну суміш дріжджі. Вбийте яйце і ложку цукру. Перемішайте тісто і влийте олію.
- Поступово сипте борошно і замішуйте м’яке тісто. Залиште тісто на годину.
- Яблука натріть на крупній тертці і змішайте з іншим цукром.
- Тісто розділіть на однакові шматки і розкачайте в кульки.
- Кожен пончик наповніть яблучною начинкою і защипніть.
- Сформовані пончики залиште на 10 хвилин і обсмажте в сковороді з великою кількістю олії. Готові пончики викладіть на серветку, щоб стік жир.