М’ясо в цьому рецепті відмінно поєднується з багатим на смаки соусом. Його можна подавати з рисом, овочами або локшиною.
Детальніше про приготування цієї страви розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 400 г свинини
- 1 морквина
- 1 болгарський перець
- 1 ріпчаста цибулина
- 2 зубчики часнику
- корінь імбиру
- 3 ст. л соєвого соусу
- 1 ст. л оцту 9%
- 1 ст. л томатної пасти
- 5 ст. л рослинної олії
- 3 ст. л крохмалю
- 1 ст. л цукру
- 1 ст. л кунжуту
Приготування:
- Свинину наріжте невеликими кубиками. Додайте до м’яса 2 ложки крохмалю, 1 ложку соєвого соусу і 100 мл води, перемішайте і маринуйте 15 хвилин.
- Моркву і перець наріжте великими шматочками, цибулю – півкільцями. На сковороді розігрійте рослинну олію і викладіть шматочки свинини в маринаді окремо один від одного.
- Смажте хвилину з кожного боку і викладіть на тарілку. Потім посмажте овочі: спочатку викладіть на сковороду моркву, через хвилину цибулю і перець. Тушкуйте овочі 5 хвилин.
- Томатну пасту, соєвий соус, оцет, натертий імбир і пропущений через прес часник перемішайте для соусу. Додайте цукор або мед. Влийте в соус 100 мл води і 1 ложку крохмалю.
- Перемішайте і вилийте в сковороду з овочами. Доведіть овочі до кипіння і викладіть м’ясо, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин на маленькому вогні. Посипте м’ясо кунжутом перед подачею.