ЖИТТЯ

Холі-фест, мультик англійською, День пам’яті захисників: куди сходити у вихідні жителям Переяслава

Останні вихідні літа – це час, коли треба нарешті відпочити. У Переяславі та поблизу є що відвідати – оберіть захід собі до душі.

Напевно, ви вже подивилися всі серіали, прочитали всю свою бібліотеку і переклеїли шпалери. Це значить, що настав час виходити із зони комфорту й іти з дому. Інформатор розповість детальніше про те, як провести вихідні з користю та задоволенням.

ХОЛІ-ФЕСТ

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 27 серпня, 18:00

Ціна: вхід вільний, ціну на фарби дізнавайтеся на місці

А якщо повторити холі-фест у Переяславі? В день святкування 30-ї річниці з Дня оголошення незалежності України було надзвичайно кольорово та драйвово. Сьогодні може бути ще потужніше. “ColorDay” зголосилися провести літо у Переяславі яскраво.

Холі-фест

ДЕНЬ СЕЛА ПОЛОГИ-ВЕРГУНИ

Де: територія будинку культури села Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ)

Коли: 28 серпня, 14:30

Ціна: безкоштовно

У суботу в Пологах-Вергунах проведуть святковий захід до Дня села. У програму свята входять концерт, частування українськими стравами, дитячі атракціони, дискотека від Юрія Зражевського та багато іншого.

День села Пологи-Вергуни

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ МОВОЮ ОРИГІНАЛУ

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 28 серпня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Переяславська мовна школа “New Generatgion” влаштовує показ мультфільму “Up” (укр. – “Вперед і вгору”) мовою оригіналу (англійською) за підтримки відділу культури та туризму міської ради. Закликають усіх запастися смаколиками й неодмінно приєднатися до спільного перегляду. Можливо, зайвим не буде й теплий плед.

Мультик мовою оригіналу

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність

Де: Переяслав, біля дзвіниці Вознесенського собору

Коли: 29 серпня, 9:30

Ціна: безкоштовно

Зранку 29 серпня у центрі Переяслава біля дзвіниці Вознесенського собору проведуть урочистості до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність

Нагадуємо, ми знову вирушили на вивчення цін у місцевих супермаркетах. Інформатор дізнався актуальні ціни на типовий споживацький кошик.

Юлія Кравченко

Нагору