ЖИТТЯ

У Переяславі та п’яти селах може не бути світла: коли та чому

Світла завтра може не бути у Переяславі та п’яти селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним переоснащенням та ремонтними роботами.

У вівторок, 31 серпня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Козлові, Студениках, Гайшині, Виповзках та Переяславському у зв’язку з технічним переоснащенням та ремонтними роботами. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Космонавтів, Лаврова, Каштанній, Канівській, Перемоги, Дружби, Комарівській, Рибальській, Ювілейній, Морській, Андрушівській, Дружби, Алєксєєва, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, Фабричній, Шевченка, Рози Люксембург, 8 Березня, Михайла Грушевського, Богдана Хмельницького, Ковальській, Шкільній, провулках Тараса Федоровича, Рози Люксембург, Археологічному.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулицях Гайовій, Колгоспній, Майдан, Жулі, Гаманець, Шлях, Лої, Піщаній.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулицях Шевченка, Новій, Незалежності.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Переяславське шосе, Мохорівка, Лісовій, провулку Переяславське шосе.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ)  – на вулицях Стаднійчука, Садовій, Переяславській, Покровській, Польовій, Шевченка, Гайовій.
  • у Виповзках (Ташанська ТГ) – на вулиці Свято-Троїцькій.

Нагадаємо, що інформаційний ресурс Освіта.ua опублікував рейтинг загальноосвітніх шкіл Київської області за результатами ЗНО. Які місця посіли школи Переяславщини, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору