ЖИТТЯ

У Переяславі та шести селах може не бути світла: де та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та шести селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням.

У понеділок, 6 вересня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Дівичках, Єрківцях, Стовп’ягах, Сомковій Долині, Студениках та Ковалині у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Миру, Героїв Дніпра, Прорізній, Небесної Сотні, Можайській, Оболонній, Лагерній, Героїв Крут, Лозовій, Михайла Литвиненка, Дніпровській, Можайській 2, Героїв Крут, Гімназійній, Героїв Вітчизняної Війни, Ціолковського, Козинській, 1 Можайській 1, Поліській, провулку Береговому та мікрорайоні Бабачиха.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Леніна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Горького, Трубізькій, Перемоги, Молодіжній, Садовій, Космонавтів.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Західній, Польовій, Банній, Ферапонтова, Пасічній, Миру, Вербній, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Заводській, Мисливській, Агрономічній, Огородній, Жовтневій, Пасічній, Зоряній, провулку Механізаторів.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Лесі Українки, Лісовій, Зарічній, Дружби, Шевченка, Будо-Варовицькій, Поліській, Шкільній, Дружби, Кавказькій, Миру.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) – на вулицях Перемоги, Якима Сомка, Христини Цуприк, Садовій, Шевченка, Пугачова, провулку Перемоги.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Лісовій, Польовій.
  • у Ковалині (Дівичківська ТГ) – на вулицях Хвойовій, Дригучій.

Нагадаємо, що 5 вересня вранці у лікарні Переяслава палала котельня. Відео з місця події ви можете побачити тут. 

Оксана Симоненко

Нагору