Інформатор Переяслав

ВЛАДА

Чому та як ліквідовують відділ молоді та спорту міськради Переяслава

Невже міська рада припиняє опікуватися спортом та молоддю? Про ліквідацію свого відділу розповів Владислав Столяренко.

Одне із питань, які розглянуть на наступній сесії міської ради Переяслава 16 вересня, – “Про ліквідацію відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради”. У проєкті рішення йдеться, що це зроблять, зокрема, для раціонального використання матеріальних, фінансових та людських ресурсів, зменшення податкового тягаря на виконавчі органи міської ради. У разі позитивного голосування депутатів відділ ліквідують із 1 жовтня цього року. Про це повідомляє Інформатор.

Начальник відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Владислав Столяренко пояснив Інформатору, що це ніяк не вплине на діяльність у його напрямках та на роботу відділу в цілому:

– Колись відділ створили окремою юридичною одиницею. Не знаю, навіщо це було зроблено, але як окрема юрособа по факту він не проводить діяльність вже близько п’яти років. Давно настав час його ліквідовувати. Це ні на що не впливає. Відділ залишається структурною одиницею виконавчого комітету міської ради. Я так само надалі його очолюватиму. Тобто це просто технічний момент, який давно треба було вирішити.

Зазначимо, що Владислав Столяренко очолив відділ фізкультури та спорту 19 лютого цього року. Серед своїх головних завдань на посаді відзначав реконструкцію стадіону та систематизацію турнірів з різних видів спорту.

Віталій Усик

Нагору