ЖИТТЯ

Проникнення в будинок та побиття жінки: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

4 і 5 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 вересня, 14:27. Переяслав, вулиця Стрілецька. К.С. 1954 р.н. повідомив поліції, що затримав двох осіб, які проникли в будинок через вікно. У будинку все було перевернуто, зброї вони не мають. Зовні здавалося, що затримані – неповнолітні. Особу одного з них встановили – Г.М. 2007 р.н. На місці події заявник відмовився від написання заяви.

5 вересня, 2:45. Переяславське (Студениківська ТГ), вулиця Центральна. 29-річну К.О. побили невідомі. Жінку госпіталізували до бориспільської лікарні. У неї – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом нижньої щелепи. Чоловік постраждалої повідомив, звернеться до відділу поліції самостійно.

5 вересня, 21:50. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Ч.О. повідомив поліції, що 20-річній дівчині невідома особа пирснула в очі газовим балончиком. Швидку викликали самостійно. На місці події поліціянти відібрали заяву та пояснення.

Нагадаємо, що 4 вересня у Переяславі чоловік скоїв самогубство. Деталі події ви можете дізнатись  тут.

Оксана Симоненко

Нагору