ЖИТТЯ

У Переяславі та п’яти селах можуть відключити електроенергію: на яких вулицях

Світла завтра може не бути в Переяславі та п’яти селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням.

У п’ятницю, 10 вересня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Дівичках, Гайшині, Стовп’ягах, Кавказі та Веселому у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Осінній, Богдана Хмельницького, Комунарській, Літній, Озерній, Західній, Комарова, Гетьмана Івана Сулими, Волинській, Веселій, Сонячній, Алєксєєва, Ювілейній, Космонавтів, Парковій, Лаврова, Каштанній, Канівській, Перемоги, Дружби, Петухова, Комарівська, Тараса Федоровича, Рибальській, Морській, Набережній, Зимовій, Філатова, Лізи Чайкіної, Андрушівській, Тарасівській, Героїв Дніпра, Трубайлівській, Цвіточній, Пшеничній, Панфілова, Монастирській, Лісовій, у мікрорайоні Бабачиха та на провулках Петра Костюка, Тараса Федоровича.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Гайовій, Садовій, Завірській, Переяславській, Покровській, Миру, Космонавтів, Вишневій та Стаднійчука.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Молодіжній, Київській, Польовій, Шевченка, Шкільній, Підгірній, Кавказькій, Лесі Українки, Комунарській, Луговій, Яровій, Соснівській, Миру, Новій, Перемоги, Садовій, Бориспільській, Буда-Варовицькій, Дніпровській, Миронівській, Поліській, Білоцерківській, Лісовій, Зарічній, Дружби, Мирній, Прорізній та на провулках Шкільному, Вузькому та Підгірному.
  • у Кавказі (Дівичківська ТГ) – на вулицях Комунарів, Молодіжній, Вишневій, Польовій, Незалежності, Низинній, Історичній, Весняній та Набережній.
  • у Веселому (Дівичківська ТГ) – на вулиці Миру.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулиці Жовтневої Революції.

Нагадуємо, вчора на Переяславщині дитина пішла зі школи й нікому не сказала про це. Поліцейські знайшли хлопчика тільки наступного ранку.

Юлія Кравченко

Нагору