ЖИТТЯ

Допоможи онкохворим: університет Переяслава долучився до акції “Монетки дітям”

Зберіть монетки номіналом 25 копійок – візьміть участь в акції та допоможіть онкохворим діткам. Реалізувати це можна як у відділенні певних банків, так і в університеті Переяслава.

Благодійний фонд “Таблеточки” разом із Нацбанком України проводять благодійну акцію “Монетки дітям” – збирають по всій Україні монети номіналом 25 копійок, які витратять на допомогу онкохворим дітям. З 1 до 30 вересня цього року кожен може долучитися до акції. Інформатор, посилаючись на сайт Університету Григорія Сковороди в Переяславі, розповість, як саме це зробити в нашому місті.

Для жителів Переяслава є два способи долучитися до акції “Монетки дітям”:

  1. Зібрати монети номіналом 25 копійок та в період із 1 до 30 вересня цього року віднести їх до найближчого відділення банку-партнера (Ощадбанк, Райффайзен банк, ПУМБ, ОТП банк, МТБ банк та Індустріалбанк). Банк перерахує ці кошти на рахунок фонду “Таблеточки”.
  2. Переяславський університет облаштував пункти прийому монет на території студмістечка. Ви можете здати копійки біля охорони університетських корпусів №1 та №2, а також гуртожитків №1 та №2. Далі вони прямуватимуть у банк, а після цього на рахунок фонду “Таблеточки”

Нагадуємо, станом на ранок 10 вересня у лікарні Переяслава перебувало 45 пацієнтів, 41 із них – з COVID-19. За добу від коронавірусу одужали четверо людей. Актуальна статистика захворюваності та вакцинації – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору