ЖИТТЯ

Рятувальники та поліцейські приїхали в школу Переяслава: провели інструктаж

Сьогодні в одній із шкіл Переяслава для дітей корисний інструктаж провели поліцейські та рятувальники. Після цього школярі мали можливість познайомитись з цими професіями ближче. 

Сьогодні, 14 вересня, в ЗОШ №1 Переяслава працівники Бориспільського районного управління ДСНС влаштували для дітей інструктаж з пожежної безпеки, а переяславські поліцейські розповіли про правила дорожнього руху та порядок дій, коли виявив сторонній невідомий предмет. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

У школі саме відключили електроенергію, тому діти провели цей час із задоволенням. Школярі розглядали патрульні та пожежні автомобілі, їм показали, як працює пожежна машина. Також у дітей була можливість сфотографуватись із транспортом та патрульними і рятувальниками. Вони були в захваті. І певно, запам’ятали щось цікаве та важливе для себе.

Дітям сьогодні провели корисний інструктаж

Школярі робили селфі та знімали на відео все, що відбувалось

Рятувальники показали, як працює пожежна машина

Діти вилазили на пожежну драбину

Із задоволенням розглядали пожежні прилади

А хтось навіть побував за кермом пожежної машини

Діти провели час весело та з користю

Школярам випала нагода оглянути і поліцейську машину

Нагадаємо, що вокзал – місце, де всі кудись поспішають. Звідси ви можете поїхати в будь-якому напрямку, саме сюди передусім приїздять наші гості. Який це все має вигляд у Переяславі, дивіться у фоторепортажі. 

Оксана Симоненко

Фото та відео: Едуард Аврамич

Нагору