Осінь – грибний сезон. Хтось гриби купує, а хтось збирає самостійно, але майже всі люблять готувати смачні страви з цим продуктом. З грибами готують все – від соусів до супів. А ще з ними можна зробити смачну пасту.
Ця проста овочева паста з білим вином і пікантним чилі вийде неймовірно ароматною і ситною. Як її приготувати, розповість Інформатор.
Продукти:
- 1 кабачок
- пів цибулини
- 1 зубчик часнику
- 200 г свіжих грибів
- 2 ст.л оливкової олії
- 250 г пасти
- біле сухе вино за смаком
- перець чилі та сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Кабачок наріжте тонкими скибочками, цибулю і часник – дрібними кубиками, гриби – невеликими шматочками.
- У пательні розігрійте оливкову олію. Обсмажуйте часник з перцем чилі 30 секунд. Потім додайте цибулю, кабачки та гриби.
- Готуйте все разом на сильному вогні 3-4 хвилини. В цей час відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
- Влийте до овочів біле вино. Відкиньте пасту на друшляк, але збережіть 5-6 столових ложок води від варіння.
- Додайте пасту і воду в сковороду, перемішайте, готуйте 1 хвилину. За бажанням посипте страву нарізаною петрушкою і натертим пармезаном.