ЖИТТЯ

У Переяславі відзначили свято мікрорайону Трубайлівка: фоторепортаж

Сьогодні в Трубайлівці гучно відгуляли свято мікрорайону. Виступили творчі колективи, гостей пригощали кашею, а також влаштували розіграш лотереї. 

Сьогодні, 26 вересня, у Переяславі відзначили свято мікрорайону Трубайлівка. Спочатку було небагато людей, найбільше зібралось дітлахів, які стрибали на батуті. Але потім старші люди почали збиратись біля сцени. Протягом святкового концерту гостей пригощали гречаною кашею та чаєм. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

На святі мікрорайону діти розважались як могли

Для дітей були безкоштовні батути

Малі грались та бігали

А чоловіки пригощали гостей кашею

Каша була смачною

З привітальним словом виступила депутатка міськради Ірина Присіч. Вона організувала благодійний велопробіг для дітей та ініціювала благодійну лотерею. Також розповіла, що за сприяння міської ради в мікрорайоні з’явився дитячий майданчик. Але дітям досі бракує каруселі. І тому гроші, зібрані на благодійній лотереї, витратять на карусель. Квиток коштував всього 50 гривень, а призи були дуже цікавими (чайник, соковичавлючка, тостер, лопата, рукавиці, набір кастрюль, мішок зерна, сито, віник, відро, форма для випічки тощо). Потім містян привітав міський голова Вячеслав Саулко. Його зустрічали короваєм, який потім порізали та роздали всім присутнім. Нагородили трьох талановитих жителів міста Олену Білодід, Ірину Руденко та Вікторію Черняк.

Ірина Присіч привітала переяславців

Замість Олени Білодід подарунок забирала її мама

Ірина Руденко також отримала подарунок

Вікторія Черняк куштує коровай

Жителька мікрорайону Катерина Радюшкіна поділилася своєю історією з Інформатором: “Наш район відрізняється від інших тим, що тут раніше рідко курсував автобус. Також не було газу, світла та води. Тепер є все. Раніше тут було село, в мене так і в паспорті написано місце проживання – село Трубайлівка. Згодом село приєднали до Переяслава. Я прийшла на свято, тому що хочу побачити, чи люди сприймають цей день, як справді свято чи просто відбувають і все”.

Катерина Радюшкіна розповіла про рідний мікрорайон

На святі виступили з піснями Народний аматорський ансамбль української пісні “Чебреці”, Валерія Заноза, Віталій Сандига, Олексій Чирка, Наталія Александрова, дует “Фреш”, гурт “Дівчата”. Танцями дивували хореографічний колектив “Смайлик”, студія “Dance Victory”, зразкова акробатична хореографічна студія “Міраж”, хореографічний колектив “Рутонька”, зразковий хореографічний колектив “Вольтаж”. Закінчив концертну програму музичний гурт “Драбадан”.

Аматорський ансамбль української пісні “Чебреці”

Хореографічний колектив “Смайлик”

Діти танцювали гарно

Валерія Заноза

Студія “Dance Victory”

Зразкова акробатична хореографічна студія “Міраж”

Віталій Сандига

Хореографічний колектив “Рутонька”

Дует “Фреш”

Дівчата зачаровували танцем

Олексій Чирка

Зразкова акробатична хореографічна студія “Міраж”

Дівчата виконували акробатичні трюки

Маленькі танцівниці дуже старались

Така підтримка варта аплодисментів

Гурт “Дівчата”

Гурт “Дівчата” співав запальні пісні

Дівчата запалювали це свято

Костюми у колективу дуже красиві

Хореографічний колектив “Вольтаж”

Наталія Александрова

Гурт “Драбадан” виступав наприкінці вечора

Нагадаємо, що у фотографіях переяславців чітко передається атмосфера осені. Хтось проводить ці прохолодні дні, закутавшись в плед, а хтось гуляє в музеї просто неба. Що постять містяни в соцмережі, дивіться тут. 

Оксана Симоненко

Нагору