ЖИТТЯ

П’яний порубав курей та шахрайство у мобільних додатках: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 2 жовтня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 2 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:26. Дівички (Дівичківська ТГ). Х.Ю. 1968 р.н. повідомив, що біля заправки “Marshal” десять хвилин тому зіткнулись автомобілі Fiat та Mitsubishi. Постраждалих немає. За цим фактом склали аміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

9:39. Семенівка (Студениківська ТГ), вулиця Дніпропетровська. Т.С. повідомила поліції, що її син Т.В. 1985 р.н. у стані алкогольного сп’яніння порубав гусей та курей, знущається із неї самої. Коли поліція прибула на місце події, то конфлікт було вичерпано. Заяву не подавали.

11:14. Переяслав, вулиця Оболонна. Т.І. 1975 р.н. повідомив, що годину тому замовив послугу через додаток “BlaBlaCar”. Йому сказали, що потрібно оформити електронний квиток на сайті “Busfor”. Заявник надав дані банківського рахунку, після чого у нього з картки зняли 5 тисяч гривень. Чоловік додав, що наряд поліції не потрібен, повідомив з метою інформування.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Чопилках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 1 жовтня зіткнулися автомобілі Chevrolet Niva та Mitsubishi Lancer. На місці працювали правоохоронці. Деталі ДТП читайте тут. 

Оксана Симоненко

Нагору