ЖИТТЯ

Мама студентки університету Переяслава хворіє на рак: для лікування потрібно понад 2 мільйони гривень

Мама студентки місцевого вишу Альбіни Леонової захворіла на рак – їй діагностували мієлобластний лейкоз. На лікування потрібно 2 мільйони 500 тисяч гривень.

Студентка третього курсу факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі Альбіна Леонова збирає кошти на допомогу своїй мамі Світлані, яка хворіє на рак крові. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Сім’я Альбіни Леонової потребує вашої фінансової підтримки – на лікування потрібно 2 млн 500 тис. гривень. Зрозуміло, що ця сума не може бути зібрана в одну мить, але наші спільні зусилля і допомога можуть пришвидшивши видужання Світлани. Якщо хочете допомогти, можна перерахувати кошти на карту ПриватБанку: 5168 7451 0816 7427 – Альбіна Леонова (донька).

Нагадуємо, що переяславка Світлана Гуща має онкозахворювання й також потребує допомоги небайдужих. Терміново потрібні 300 тисяч гривень, щоб урятувати її життя за допомогою імунотерапії.

Нагору