ЖИТТЯ

Агресивний сусід, покупці без масок, крадіжка: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 7 жовтня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 7 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:00. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі Бориспіль-Переяслав сталася аварія – автомобіль з’їхав у кювет. Постраждала Р.Н. 1981 р.н., її доставили в травмпункт, діагностували забій правого плечового суглобу. На П.В. 1955 р.н. склали аміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:54. Стовп’яги (Дівичківська ТГ), вулиця Шевченка. Заявник Б.М. 1950 р.н. повідомив поліції, що сусід дві хвилини тому палицею розбив йому голову. Швидка допомога не знадобилася. На сусіда відкриють кримінальне провадження за ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження).

17:03. Переяслав, вулиця Покровська. З.О. 1992 р.н. розповів поліції, що протягом дня обікрали його квартиру. Викрали електроінструмент. Як злочинці проникли до приміщення, невідомо. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 185 ККУ (Крадіжка).

17:13. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявник Ф.М. 1991 р.н. повідомив поліції про ДТП за участі автомобілів Renault та “Славута”. Ніхто не постраждав. Учасники події дійшли згоди без втручання поліцейських, тому просили про нерозгляд цієї справи.

23:42. Переяслав, вулиця Покровська. Працівниця магазину АТБ Ч.І. повідомила поліції, що покупці відмовлялися вдягати захисні маски. Заявниця зверталася з метою інформування, тому що порушник карантинного режиму вже пішов.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Циблях (Циблівська ТГ) та Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, 6 жовтня житель Переяслава ремонтував трактор, який раптово почав рухатися й наїхав на нього. Від травм чоловік загинув.

Юлія Кравченко

Нагору