Найкорисніші продукти – сезонні, а осінь багата на різні фрукти та овочі. З додаванням картоплі та грибів можна приготувати щось справді смачне.
Детальніше про приготування картопляних тарталеток з грибами розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 6 картоплин
- 1 куряче яйце
- 50 г масла
- 200 г шампіньйонів
- 1 цибулина
- 3-5 ст. л. борошна
- 500 г твердого сиру
- сіль і перець за смаком
Приготування:
- Відваріть картоплю до готовності, додайте масло та зробіть пюре. Охолодіть.
- Цибулю та гриби дрібно наріжте, обсмажте, додайте сіль та перець. Тушкуйте, поки рідина не випарується.
- До картоплі додайте яйце та борошно, замісіть тісто.
- Форму для запікання тарталеток змастіть маслом, викладіть тісто по дну та стінках. В середину викладіть грибну начинку і ставте запікати при температурі 180 градусів на 30 хвилин.
- За кілька хвилин до готовності, притрусіть тарталетки тертим сиром.