ЖИТТЯ

Контрастний Переяслав: одні й ті ж місця бувають дуже людними або ж взагалі порожніми

Зовсім нещодавно в цих місцях збиралось чимало людей, а зараз тут порожньо. Про багато переяславських локацій можна так сказати.

Переяслав – це місто контрастів і несподіванок, тому що іноді в одному і тому ж місці можна побачити зовсім різні картини. Часом на деяких локаціях збирається чимало людей, а в інші дні там зовсім порожньо. Інформатор вирішив порівняти місця Переяслава в різний час, щоб побачити, яка між ними різниця.

Наприклад в неділю на “Даринку” та вулиці Шкільній збирається багато покупців, а між торговими рядами важко пройти, а в будні тут зовсім малолюдно. На центральній площі міста у свята переяславців збирається чимало, а просто прогулятись парком біля площі майже ніхто не приходить. А міський стадіон без футбольних матчів взагалі здається покинутим.

Без футбольних матчів на стадіоні зовсім порожньо

У неділю на “Даринку” досить людно, а в будні – тиша

У будні вулиця Шкільна заповнена автівками, а в неділю – людьми

Зараз на площі тільки листя кружляє, а ще кілька тижнів тому не було де яблуку впасти

Зовсім нещодавно в центрі міста проводили навчання з оборони адміністративних будівель

Контрастний Переяслав: то свято, то будень

На місці, де був благодійний велопробіг. залишилось лише пожовкле листя

У неділю на цьому місці торгують

Музеї просто неба такий різний у будні та святаНагадаємо, що зараз саме той час, коли можна накинути куртку чи пальто та не хвилюватися про холод або спеку. Середина осені в Переяславі заманює містян на вулиці. Чим вони займалися в минулі вихідні, дивіться у фоторепортажі.

Оксана Симоненко та Едуард Аврамич

Нагору